På rosenqvistentreprenad.se används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.

Aktuellt

Phishing attack

Vi har blivit utsatta för en Phishing-attack. Tyvärr har det skickats ut mail till både externa och interna mailadresser från oss med Thomas Lindberg thomas.lindberg@rosenqvistentreprenad.se som avsändare. Skulle ni ha mottagit ett mail från Thomas som ni inte väntat på så klicka inte vidare på bifogad länk. 

Vi beklagar att detta inträffat och skickats ut till drabbade och har vidtagit omedelbara åtgärder för att detta inte skall upprepas.

Har ni frågor så är ni välkommen att kontakta oss.


Förstärkningsarbete Lindholmen/Vallentuna

I Vallentuna-Lindholmen pågår förstärkningsarbetet för den nya järnvägen. Cementblandade lecakulor sprutas ut och det armeras ordentligt för att göra underlaget riktigt hållbart där extra förstärkning behövs.


Dubbelstoppning i Åkersberga

Vi utför dubbelstoppning vid Åkersberga station spår 3 där vi med hjälp av Järnvägs akademin lyfter och baxar spåret till projekterat läge i höjd och sida. Spåret är nu farbart och anpassad till plattform och spårriktare väntas för en mindre slutjustering till noll-läge. Vid fyllning av makadam  i spåret har vi använt Rosenqvists tralla med hydraul-flak för att Maxa produktionen och hålla en detaljstyrd tidsplan.